Home

Aura in jurul soarelui

Așa arată aura soarelui 23 august 2020 23 august 2020 gh.brega Haloul (adesea numit aură) este un inel luminos, multicolor, care poate apărea pe bolta cerească în jurul Soarelui sau al Lunii în condiții atmosferice propice Asculta playlist-ul DELIRIC: https://bit.ly/playlistDELIRIC Asculta playlist-ul FACEM RECORDS: https://bit.ly/FacemRecords Subscribe FACEM RECORDS..

Chiar dacă ştiinţa a explicat aceste fenomene, aura lor de mister e la fel de fascinantă şi acum ca şi în urmă cu mii de ani. Iată, in imagini, cinci astfel de apariţii tulburătoare - magnifice scenografii construite de natură în jurul Soarelui Omul este o reflectare a cosmosului, toate planetele exista in sinea sa ca si in univers si ele se rotesc in jurul soarelui interior. Marte, Saturn, Venus, Uranus, Pluto sunt considerate planete malefice. in realitate ele sunt astfel pentru oamenii care nu vor sa-si exprime virtutile

AURA BUNEI VESTIRI: Soarele și Luna, ne-au ținut cununa. Astrele spun că totul va fi bine! este un inel luminos, multicolor, care poate apărea pe bolta cerească în jurul Soarelui sau al Lunii în condiții atmosferice propice. Apare din cauza reflexiei sau refracției luminii în cristale de gheață care sunt prezente la nori de mare. In data de 13-05-2015 in timp ce avioane NATO survolau Ploiestiul , un curcubeu circular în jurul soarelui (aura solara sau halou solar) prezent pe cer intre orele 12 si 13 a trecut neobservat . Violeta (Citează Aura emana din tot corpul, dar in mod obisnuit ea este mai intensa in jurul umerilor si capului. Acolo se poate vedea cel mai usor. Probabil din cauza numerosilor centri glandulari si nervosi localizati in aceasta zona. In general, culorile inchise denota mai mult efort practic, putere de vointa, forta mentala Odată ce ți-ai curățat și vindecat aura, este bine să o și protejezi de forțele negative, care sunt în permanență în jurul nostru. Cu alte cuvinte trebuie să te protejezi să nu fi rănit de energia altora. A empatiza ce ceilalți este o calitate foarte frumoasă, însă trebuie să ai grijă să nu le și preiei durerea Aura energetica - protectia. Iti spuneam mai devreme ca aura energetica care ne inveleste corpul are rolul de a ne proteja de influentele energetice din jurul nostru. In permanenta suntem asaltati de gandurile altor oameni care se afla in vecinatatea noastra, dar si de gandurile oamenilor care sunt la distanta dar dirijeaza spre noi gandurile.

Așa arată aura soarelui - Curaj

Floarea soarelui - povestea. Ca toate poveștile, și aceasta începe cu a fost odată o fată frumoasă pe care o chema Aura. Da, așa cum auzi. Aura. Și nu numai ca era frumoasă, ci și foarte, foarte harnică. Imediat cum răsărea soarele, Aura se plimba prin grădinile tatălui său, Verde-Împărat, și curăța trandafirii. Emotiile negative pot duce la crearea unor blocaje in energia fizica, in cea emotionala si, intr-un final, in aura. Este important ca din cand in cand sa ne vindecam aura de tot ce se intampla in jurul nostru. Potrivit powerofpositivity, emotiile negative precum frica, anxietatea, tristetea si furia pot crea blocaje in aura ta Piatra Soarelui poate fi folosita pentru a crea o retea de cristale in jurul corpului, caz in care elimina problemele cartilagiilor, ale reumatismului si orice alte dureri. POZITIONARE. Daca purtam un inel cu Piatra Soarelui pe mana stanga, mana receptiva, aceasta ne ajuta sa primim ceea ce avem nevoie si ce ne dorim mai mult

Pentru orice alte utilizări ale numelui propriu Aura, a se vedea Aura (dezambiguizare).. Haloul (adesea numit aură) este un inel luminos, multicolor, care poate apărea pe bolta cerească în jurul Soarelui sau al Lunii în condiții atmosferice propice. Apare din cauza reflexiei sau refracției luminii în cristale de gheață care sunt prezente la nori de mare altitudine Raspuns: In viziune, mi se arata sistemul nostru solar, adica Soarele si celelalte planete, care se rotesc in jurul unui alt soare - de culoare portocalie. In timp ce observam aceasta miscare, o stea albastra de mici dimensiuni a aparut din spatele soarelui nostru. Aceasta se va intampla. Sistemul solar va deveni binar. Intrebare: Cum se va.

Aura Iris, London, United Kingdom. 1,215 likes · 12 talking about this. Our Mission is to help start-ups, partnerships and limited company to grow. We create and deliver business and solutions. All.. Share this document with a friend. Transcript In jurul Soarelui nu există un curent inelar deoarece câmpul său magnetic nu este suficient de puternic. Cu toate acestea, este posibil să existe curenţi inelari în jurul altor stele cu câmpuri magnetice mai puternice, dar ele nu pot fi observate cu tehnologia telescoapelor din prezent pentru că stelele sunt ele însele mult mai.

Aurul simbolizeaza, dincolo de valoarea sa materiala , lumina soarelui si aura sfinteniei. Stravechile festivaluri pagane ale iernii erau centrate in jurul soarelui auriu , ca divinitate esentiala in perioadele de frig si intuneric Am privit plină de-ncântare călăreții de pe mal, curcubeul din jurul soarelui, norii pufoși, am admirat dealurile Franței atât de colorate și-am prins zborul superb al lebedelor de pe-un lac. A da, și zborul unui avion al unui nene, care era de la un club de aeromodelism și se juca pe deal. Aura B. Lupu. 04/06/2019 Credit foto: NSO/NSF/AURA Rezoluţia de 30 de kilometri a telescopului Inouye din Hawaii este de peste două ori mai mare decât a următoarelor cele mai bune observatoare solare. Detaliile complexe descoperite cu ajutorul acestuia vor contribui la îmbunătăţirea înţelegerii comportamentului Soarelui şi vor permite predicţia mai exactă.

Si pentru a accentua aura mistica, in preajma datei de 6 august, odata cu sarbatoarea crestina Schimbarea la Fata, la rasaritul Soarelui, umbra muntelui Ceahlau formeaza o imensa piramida. Fenomenul este cu atat mai spectaculos deoarece in preajma acestei date, se contopesc umbrele a trei varfuri, dand o senzatie de adancime si spatialitate Fietsen, adică biciclit. Ciudat, nu-i așa? Noi nu avem verbul acesta, românește este a merge cu bicicleta, belgienii însă-l au. Bine, eu, Adi și băieții facem tot felul de combinații româno-olandeze, pe care doar noi le pricepem (clopăcit, fițălit etc.). Ieri Adi a avut o idee foarte bună. Biciclitul. Fițălitul. N-am crezut că poate f Aura unei persoane nu este doar rezultatul activităţii Pământului şi Soarelui. Noi oamenii, avem propria contribuţie, propria forţă, care se combină cu forţele externe pentru a creea Aura. De exemplu, când o persoană este relaxată, forţa virtuală centrifugă din jurul corpului fizic este foarte slabă O posibila explicatie pentru aura sfintilor (in afara de cele ezoterice, care vorbesc de corpuri energetice) ar fi deci legata de caldura. Galbuiul, auriul, sunt culorile verii, ale soarelui, ale luminii - nu e vorba de lumina alba, stralucitoare a dumnezeirii, nu lumina rece, ca absenta a culorii

Deliric X Silent Strike - In Jurul Soarelui (feat

Farfarout face o orbită completă în jurul Soarelui în 1.000 de ani, în timp ce Pluto face o rotație completă în 250 de ani, iar planeta Neptun, în 165 de ani. Dacă Farfarout se găsește la 132 UA, Pluto este la 39 AU, iar Neptun la 30 UA Aura* de la Aeroportul Aurel Vlaicu - Băneasa. . PhotoCredit: Laurentiu Capatina *Haloul este un inel luminos, multicolor, care poate apărea pe bolta cerească în jurul Soarelui sau al Lunii în condiții atmosferice propic Purtatorul acestui talisman va avea in jurul lui de aura protectoare a Soarelui ce il va proteja de intentii rele, oponenti si negativism. I se confera prin purtare un sarm deosebit transformandu-l intr-un lider incontestabil in.

Tehnici simple prin care iti poti proteja aura de energiile negative din jurul tau. Publicat de Patricia Esca pe 16 April 2019 in Spiritualitate. Speranţa este asemeni soarelui, care, în vreme ce călătorim spre el, aruncă umbra greutăţilor ce ne apasă în spatele nostru.. - Samuel Smiles Planetele sunt într-un echilibru perfect. Planetele se rotesc în jurul Soarelui deoarece s-au format într-un disc protoplanetar circumstelar aflat în rotaţie, iar mișcarea lor depinde de atracția gravitațională a Soarelui. De fapt, planetele sunt într-un echilibru perfect. Există două forțe opuse care acționează asupra planetelor.

Soarele în cinci ipostaze uimitoar

  1. Rotație a Pământului în jurul Soarelui, precum și alte planete, se extinde pe o orbită eliptică. Prin urmare, o dată pe an, la data de 3 ianuarie, Pământul este la fel de aproape de Soare, și o dată, la 5 iulie, este scos din ea de cea mai mare distanță. Diferența dintre periheliu (147 milioane km.) Și afeliu (152 de milioane
  2. eață însorită, încearcă să mergi pe jos cel puțin 15
  3. tit doa
  4. Cum sa citesti aura. Karyn Maria Taulescu clarviziune, constientizare, spiritualitate aura, carti, clarvedere, initiere 9 comentarii. Vizualizarea aurei ţine mai mult de condiţia fizică decât de o stare metafizică. Oricine poate învăţa cum să distingă aura. Partea dificilă este cum să interpretezi ceea ce vezi, şi pentru aceasta ai.
  5. ă sau de aureole. Vechiul Testament face referiri la lu
  6. eata. O aura curata este echivalentul unui corp sanatos si a unei

Pielea noastra spirituala: aura FrecventaO

Aura are un diametru cuprins între 60 şi 100 cm, în jurul corpului. Are formă ovoidă, ca un nor care înconjoară corpul pe o rază cuprinsă între 60 şi 100 cm. Această aură este denumită uneori, în termeni simpli, atmosfera psihică sau atmosfera magnetică a unei persoane Cum purifici aura corpului să beneficiezi de vitalitate. Aura corpului este un fel de scut de protecție pentru sănătatea ta. Orice dezechilibru apărut în aura energetică anunţă o boală a corpului fizic. Necazurile, durerea şi emoţiile negative afectează profund aura şi se răsfrâng apoi asupra stării tale de sănătate

Scientia

AURA BUNEI VESTIRI: Soarele și Luna, ne-au ținut cununa

Adolescenții din Centrele de plasament Gulliver și Tavi Bucur sunt învățați în această perioadă cum să își îmbunătățească competențele sociale, profesionale, dar și cum să își dezvolte creativitatea și să fie pregătiți pentru alegerea unei cariere. Atelierele interactive se desfășoară prin intermediul proiectului Pregătit pentru mâine, derulat. Aura unui om sanatos are forma eliptica, raspandita in jurul corpului. În general ajunge la aproximativ 2,5 - 3 metri. Aura anumitor invatati din vechime ar fi ajuns pana la câtiva kilometri in jurul corpului - ceea ce, se crede, constituie unul dintre motivele pentru care acestia atrageau atat de multi adepti ce-i urmau de-a lungul. Astronomii au studiat cu atenție și au măsurat pozițiile stelelor și orbita anuala a pământului în jurul soarelui și astfel, folosind matematica, este posibil să se calculeze ce stele au fost sau vor fi deasupra oricărei locatii de pe Pământ in orice moment din timp! Utilizăm aceste calcule pentru a genera o harta a stelelor. HALÓ3 s. n. 1. cerc luminos, colorat, în jurul Soarelui sau al Lunii, datorită prezenței cristalelor de gheață. (p. ext.) cerc luminos difuz în jurul unei surse luminoase. 2. iradiație luminoasă pe stratul fotosensibil al unui material fotografic în jurul unui punct strălucitor, ca urmare a producerii unor reflexii și difuziuni. Ei nu au altă dorință sau scop decât de a-și lărgi aura pentru a se întinde și a prinde sub aripile lor, cum se spune, un număr cât mai mare de creaturi. Iată idealul lor! E grandios, e sublim. Prin aura lor, ei purifică atmosfera în jurul lor, o înfrumusețează, iluminează și reînvie creaturile

Ce floare reprezintă puterea spiritului tău? Alege cu

Curcubeu circular ați mai văzut? (de fapt un halou 22

2. Timpul de rotaţie al Soarelui nostru în jurul soarelui său central este de aproximativ douăzeci şi opt de mii de ani pământeşti, timp care pentru Soarele nostru reprezintă un an, cu alte cuvinte, este echivalentul unui an pe Soare. 4 Pensiunea Poiana Soarelui Pensiunea Poiana Soarelui este un loc cladit cu pasiunea unei familii intregi, cu multa iubire si nemarginita daruire. Verifica Disponibilitate Verifica Disponibilitate Previous Next Pensiunea Poiana Soarelui e locul ideal atunci cand simti nevoia unei escapade din jungla urbana. Farmecul locului este construit in jurul izvoarelor cu ape limpezi si reci de [

Kraichgau Conceptions - Kraichgau Vital: Geomantie - Die

Toti putem vedea aura! Ghid practic de observare si

Piatra alchimica, favorizeaza o coexiune subtila cu lumina si puterea regenatoare a soarelui in timpul meditatiei si in viata cotidiana. Extrem de util pentru a retrage carligele altora, plantate in chakra sau in aura, din plan mental sau emotional, de la parinti, copii sau parteneri posesivi Tragedie pe Autostrada Soarelui: 60 de victime, patru morti, zeci de masini distruse intr-un accident in lant - UPDATE Un accident in lant extrem de grav a avut loc, sambata dimineata, in jurul orei 8:42, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre Constanta, la km 67. 32 de masini s-au ciocnit, 60 de persoane au fost ranite, dintre care patru au murit. 41 dintre raniti au. Alti clienti au vizitat si. Masca de protectie respiratorie de particule 3M™ Aura™ 9320+, FFP2 NR D (fara supapa) 4.64 (11) 7 85 Lei. Set 5 buc Masti protectie faciala, FFP2, 5 straturi, KN95, Negre, SUSINO. 4.6 (335) 9 99 Lei. Masca 3M Aura 9320+ FFP2 fara supapa Cantareata de jazz Aura Urziceanu va concerta la Jazz Cafe din Londra, pe 12 iunie, dupa 20 de ani de absenta de pe scenele londoneze, potrivit The Times, care anunta evenimentul printr-un articol biografic despre cantareata care ii numara pe Duke Ellington si pe Quincy Jones printre fanii sai În 20 în jurul orei 11.00 - 11.30 m-a anunţat Radu Zamfir că plecăm la Oradea pentru prelevare, după care am plecat de la Institutul Fundeni şi am ajuns la Aeroportul Băneasa de unde am decolat pe la 13.30 - 13.37. Am decolat pe o vreme destul de închisă, cu ceaţă, cu vizibilitate relativ redusă

An bisect 2020. Anii bisecti sunt o solutie de compromis gasita pentru a nu exista desincronizari intre anul calendaristic si cel astronomic, mai precis intre calendarul gregorian dupa care ne ghidam si miscarea de revolutie a Pamantului, care se petrece intr-un anumit interval de timp: Pamantul face o rotatie completa in jurul Soarelui nu in 365 de zile fix, cate are calendarul, ci in 365. Asteroidul care va orbita în jurul Pamântului este de fapt gunoi. Oana Pavelescu / 13 oct 2020 / 14:31. Surveyor 2. Luna trecută, un asteroid a fost reperat de telescopul din Hawaii al NASA, însă oamenii de știință sunt convinși că asteroidul este o bucată de gunoi spațial care a fost creat de om. Astronomii se așteaptă ca. Cristalele si puterea lor magica - Partea II. Agatul echilibreaza energia yin si yang. Obsidianul vindeca profund sufletul, extrem de protectoare, conecteaza chackra 1 pana in centrul Pamantului, elimina tensiunea, blocaje si stresul, ancoreaza spiritul in corp, trezeste claritatea intelectului, unificarea cu Umbra, vindeca vechi traume.

Planets And Solar System Hd Wallpaper 9877 : Wallpapers13

Reverso Context oferă traducere în context din franceză în română pentru tourner autour, cu exemple: tourner autour du pot, tourner autour de, vais pas tourner autou Scientia.ro - Stiinta si tehnologie. Cum au apărut atomii? Originea elementelor din tabelul periodic. Spune-ți opinia! Aţi auzit probabil expresia suntem făcuţi din praf de stele, însemnând că parte din atomii care ne constituie organismul, atomii mai grei, au fost creaţi cu certitudine în procese ce au avut loc în stele Unii specialisti mistici spun ca aura apare la oameni in jurul capului si se prezinta sub forma de cercuri de lumina, in schimb altii declara ca se afla in jurul intregului corp, simtindu-i-se prezenta chiar si la o distanta de cativa metri. Aura este o reflectie a naturii noastre si a starilor pe care le avem in diferite momente din viata Este pozitionata in jurul osului pubian. Este colorata in portocaliu, si este asociata cu bucuria si sociabilitatea. Acesta este centrul intimitatii, al dorintei, al sexualitatii si al reproducerii creative. Cristale aferente : carneol, calcit, piatra lunii, vanadinit, cuart tangerin, piatra soarelui. 3. Chakra Plexului Solar ( Manipura

3 modalități prin care îți poți curăța aura de energia

Ceres are un diametru de 946 de km (prin comparație, Luna are o circumferință de 3.474 km) și face o rotație completă în jurul Soarelui în 4,6 ani. În 2015 sonda spațială Dawn (trimisă de NASA) a intrat pe orbita lui Ceres, furnizând informații despre compoziția sa geologică, despre craterele de impact, sau despre punctele. Maroda oferă un cuvânt de avertizare din momentul în care dezvoltatorii testau mecanica Angrbo doesn'ta: aura ei nu doar îi protejează ei helthings de razele soarelui care alungă. Așa că ai crezut că ai terminat și toate aceste elemente, poate 30 dintre ele, sunt încă în jurul satului tău, spune Maroda Brainly este o comunitate de partajare a cunoștințelor unde peste 350 de milioane de elevi și experți se ajută între ei pentru a rezolva cele mai grele teme pentru acasă Migrena cu aura. In aproape o treime din cazurile de migrena, persoanele afectate experimenteaza aura. Aura este un semnal de avertizare al debutului migrenei, precede cu 20-60 de minute puseul de durere (mai ales in cazul adultilor) sau este concomitent cu acesta (mai ales in cazul copiilor). Aura este cauzata de schimbarile produse in. prof. dr. Ana Maria Hogea, prof. dr. Cristina Albu Iacob, prof. Aura Cristina Mitrea, prof. Larisa Ţăranu, prof. dr. Mihai Capșa-Togan roata soarelui • 3 DE LA CAZEMATA COPILĂRIEI LA AIRSOF

In fiecare zi, inainte de rasaritul soarelui, iau un mic dejun frugal (suhoor), astfel ca la putin timp inainte de ivirea zorilor, ei incep prima rugaciune a zilei, Fajr. Iftar si eticheta in Ramadan In mod traditional, la apus, familiile si prietenii se aduna in jurul mesei dupa rugaciunea de seara, maghrib , pentru Iftar , momentul in care. ESA. 25 ianuarie 2021. Accesat în 26 ianuarie 2021. ^ a b Guenot, Marianne (15 februarie 2021). Scientists accidentally found life under 3,000 feet of ice in Antarctica. 'Never in a million years' would they have expected it, the lead scientist said. Business Insider. Accesat în 15 februarie 2021

Aura energetica - protectia Blog Avantaj La Star

Brățară Pardo din Aur de 14 Karate realizată manual în atelier propriu cu șnur de calitate premium și pietre semiprețioase Piatra Soarelui Maro cu diametrul de 4 mm. Brățară realizată cu șnur și sfere striate din Aur 585 de 14K import Italia. Greutatea totală a elementelor din Aur este de 0.77 Gram Cumpara Masca de protectie respiratorie FFP2, 3M 9322+ Aura, cu valva / supapa, Certificate CE de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back

Floarea soarelui - povestea - afostodata

Potrivit certificatului constatator de deces al tinerei în vârstă de 23 de ani, Aura Ion a murit de frig, cu lacrimile înghețate pe obraji, în așteptarea echipelor de intervenție. Accidentul aviatic a avut loc la data de 20.01.2014, în jurul orei 15:45 34 de Rotații în jurul Soarelui. 25 iunie 2020. Iată că a mai trecut un an și am mai adăugat o tură la celelalte rotații în jurul Soarelui pe care le-am trecut până acum. S-a schimbat ceva? Încă nu. Mă simt parcă mai în formă ca oricând, mai plină de viață și cu dorința de a face multe Plasând acțiunea noului său roman în Kenya anilor '20, Paula McLain explorează în Zbor în jurul soarelui copilăria şi tinereţea unei femei fascinante: Beryl Markham, antrenoare de cai de curse şi aviatoare temerară care a realizat primul zbor solo peste Atlantic, de la est la vest. Cu o scriitură densă şi un ritm intens, pe. Aura si energia tamaduitoare a culorilor din noi si din jurul nostru. Culorile ne influenteaza viata mai mult decta credem, ele ne afecteaza atat la nivel psihic, cat si la nivel mental. Putem sa folosim culorile ca pe o metoda de tearapie, una chiar foarte eficienta.Fiintele vii emit energie pe care o cunoastem sub denumirea de aura, aceasta.

Cum luptam cu virusii? Aura, triunghiurile de virtuti

Aura umană este cîmpul energetic ce înconjoară corpul fizic din toate direcţiile şi este tridimensional. Aura unui om sanatos are formă eliptică, răspîndită în jurul corpului (vezi figura de mai jos) - în general, ajunge la aproximativ 2,5-3 metri Pentru a descrie acest lucru, am găsit un citat foarte relevant în Profeţiile de la Celestine, care descrie cu exactitate acest procedeu - cum sa vezi aura si fluxul energetic. În textul de mai jos nu veti intalni aceste cuvinte - aura sau flux energetic, insa va veti da seama imediat despre ce este vorba in momentul in care veti citit aceste informatii Care este efectul repozitionarii Pamantului? Este evident ca planeta voastra se invarte, dar nu aveti habar ca acum va deplasati cu aprox. 1600 km/ora cu suprafata Pamantului. Suprafata nu numai ca se invarte, dar se afla si pe o orbita eliptica in jurul soarelui; este pe o orbita care se clatina, iar clatinarea s-a schimbat pentru a doua oara Aura unui om sanatos are forma eliptica, raspandita in jurul corpului (vezi figura de mai sus) - in general ajunge la aproximativ 2,5 - 3 metri. Aura anumitor invatati din vechime ar fi ajuns pana la cativa kilometri in jurul corpului - ceea ce, se crede, constituie unul dintre motivele pentru care acestia atrageau atat de multi adepti ce-i.

Cum sa-ti cureti aura de energii negative si sa o pastrezi

Ce culoare are aura mea în funcție de zodie. De Viorica Ghinea. Marţi, 17.05.2016. Ce culoare are aura mea: astrele știu răspunsul! Fiecare persoană este învăluită într-un câmp electromagnetic numit aură. Din păcate, nu îl putem vedea cu ochiul liber atât de ușor, având în vedere că doar cei cu un oarecare nivel spiritual. Superstitii si credinte de HalloweenNoaptea de Halloween este una speciala tocmai prin aura magica si mistica care planeaza in jurul ei. Oamenii au creat de-a lungul timpului o serie de superstii si credinte legate de Halloween. O parte dintre acestea ar fi: Atunci cand mergi prin intuneric in noaptea de Halloween poarta in buzunar catev

Sistemul solar | Șonka Adrian - Astronomie | Page 17RoReiki* D

Bulgaria. Capul Kaliakra, Golful Bolata și Ferma de midii Dalboka. Capul Kaliakra se află la aproximativ 3 ore și jumătate de mers cu mașina din București, pe coasta Mării Negre, dincolo de granița cu Bulgaria, într-o zonă cu peisaje spectaculoase care merită cu siguranță explorate. Am descoperit acolo puțin din sălbăticia. Acum să vorbim despre perioada revoluției lui Venus în jurul Soarelui - este egală cu aproape 225 de zile sau, mai exact, cu 224,7. Da, este exact cât timp are nevoie planeta pentru a face o revoluție completă în jurul stelei - cu 140 de zile mai mult decât este nevoie de Pământ Multi oameni au tendinta sa creada ca tot ceea ce vad in jurul lor reprezinta tot ceea ce exista. Adevarul poate sa-i surprinda pe multi insa exista mult mai multe chestii decit putem noi percepe in jurul nostru sau in Univers. Daca e sa o luam pe linie vizuala, omul vede cam 4% din tot ceea ce poate sa fie vazut in Univers In acest mod, aura voastra are rol de protectie si-n acelasi timp este o binecuvintare pentru ceilalti. Cea mai buna protectie este o aura in buna stare. Daca avem o aura pura, luminoasa si puternica, nici o perturbare de pe pamint nu ne poate atinge deoarece ea este ca o bariera care se opune curentelor malefice si tulburarilor de orice fel Rotatia in jurul propriei axe se face in circa 25 de zile. Dorinta de a straluci, de a conduce, de a domni, este pe primul plan, ajutata de un magnetism, de o aura care-i indeamna pe cei ce inconjoara subiectul sa i se alature si sa-l serveasca. Adesea, acesta este domeniul in jurul caruia nativul isi va organiza viata. Pozitia Soarelui. Un nou accident a avut loc pe A2, pe sensul dinspre Bucuresti catre Constanta, in zona localitatii Dalga. Cinci masini s-au ciocnit, duminic